Oldal kiválasztása

Italki

Beszélgetés anyanyelvű
tanárokkal a világ minden
tájáról

Italki főkép

Mi az Italki?

Egy online nyelvtanulós oldal, ahol a világ minden tájáról származó nyelvtanárokkal beszélhetsz. És itt tényleg a világ minden tájáról, mivel például a Kaliforniai angol akcentust tanító angoltanártól, a japán nyelvet oktató tanárig bárkkiről vehetsz órákat.
Csak egy laptopra vagy okostelefonra van hozzá szükséged és már azonnal válogathatsz is a több 1000 tanár közül.

Hogyan segíti a nyelvtanulásodat?

Az Italki-n tulajdonképpen magántanárok közül tudod megtalálni a számodra megfelelőt. Rengeteg dolog alapján tudod szűrni a tanárokat. Például milyen nyelvet szeretnél tanulni, mikor érnél rá, mennyi pénzt tudsz rááldozni, beszédcentrikus legyen-e az óra vagy inkább a nyelvtanra fókuszálnátok és még sorolhatnám a szűrési lehetőségeket.

Mire van szükséged, hogy belevágj? 

Csupán egy laptopra vagy egy okostelefonra és egy jó internetkapcsolatra van szükséged. Nem számít mikor érsz rá és hol vagy, könnyedén találhatsz olyan tanárokat, akik pontosan akkor érnek rá amikor te.

Az oldal népszerűségi adatai..

Nyelv

Tanár az oldalon

Tanuló használja már

Hogyan működik? 

Egyszerűen csak beállítod a számodra fontos szűrőket és máris válogathatsz a tanárok közül. Mindegyiküknek vagy egy bemutatkozó videója, ami segít eldönteni, hogy szimpatikus-e számodra az adott tanár vagy sem. Ezt követően rámész a profiljára és máris tudsz egy próbaórát foglalni hozzá. Az óra az Italki beépített video chat-jen történik, de választható a Skype vagy egyéb videóchat alkalmazás is.
Ha tetszett az óra és úgy gondolod szeretnél ettől a tanártól órákat venni, akkor a megadott óradíján tudsz vásárolni és időpontokat foglalni. 

Neked való? 

Ha nyitott vagy a világra és szeretnél olyan nyelvtanároktól tanulni, aki akár anyanyelvi szinten beszélik az adott nyelven, ezáltal neked is azt tanítják, akkor határozottan igen.

 

Miért lehet jobb neked ez a módszer, mint a hagyományos magánoktatás? 

Az online oktatás nagy előnye, hogy rengeteg időt spórolsz vele, nem kell sehova menned, otthonról kényelmesen a kanapédon ülve a kedvenc italodat szürcsölgetve tudsz részt venni a nyelvóráidon.
A másik nagy előnye, hogy nincsenek földrajzi korlátok, akár eredeti anyanyelvű tanárokkal tanulhatsz, ráadásul a nyelven kívül egy teljesen új kultúrát is megismerhetsz általuk.
Ha például a kedvenc amerikai színészed angol akcentusához hasonlót akarnál elsajátítani, akkor csupán annyi dolgod van, hogy abból a régióból származó tanárt keresel, ahonnan az adott színész is származik.

Félek megszólalni, ráadásul a tanár nem sem beszél magyarul 

Ha van egy kis alapod, akkor semmi okod az aggodalomra, ezek a tanárok pontosan tudják, hogy te még csak most tanulod a nyelvet, és remek módszereik vannak arra, hogy úgy is megértessék veled az anyagot.

Teljesen kezdőknek is ajánlott? 

Vannak magyarul is tudó tanárok, első körben azokkal lenne érdemes tanulnod.

 

Válogass a legjobbra értékel nyelvtanulós oldalak közül!