Oldal kiválasztása

Englishclass101

Szintről-szintre haladó online angoltanfolyam

Mi az EnglishClass101.com?

Egy weboldal és hozzá tartozó alkalmazás, ahol interaktív feladatok segítségével tudsz anolul tanulni.

Hogyan segíti a nyelvtanulásodat?

Az englishclass101.com nagy előnye, hogy bármilyen szinten is vagy jelenleg angolból, mindenképpen megtalálod a saját szintedet. Csak ki kell választanod a jelenlegi nyelvtudásodnak megfelelő szintet és máris nekivághatsz a tanulásnak.

Mire van szükséged, hogy belevágj?

Csupán egy laptopra vagy egy okostelefonra és egy jó internetkapcsolatra van szükséged. Nem számít mikor érsz rá és hol, bármikor nekiállhatsz egy kis gyakorlásnak az oldal segítségével.

Hogyan működik?

Regisztrálsz az oldalon és máris hozzáférést kapsz az EnglishClass101.com angoltanulási rendszeréhet. Ott beállíthatod magadnak milyen szinten vagy és máris nekivághatsz a tanulásnak.

Neked való?

Ha idő és hely függetlenül szeretnél tanulni, akkor ez egy nagyon jó opció. Amikor és annyit tanulsz amennyit ararsz. Sok rövidebb leckékén keresztül vezet végig a tanfolyam, ezáltal nem kell félbehagynod egy anyagot sem.

Mivel tud többet mint egy általános nyelvtanfolyam?

Egyik nagy előnye a már említett hely és időfüggetlenség, tehát ha neked éppen a munkából hazafele van időd gyakorolni egy kicsit, akkor semmi akadálya, csak előkapod a telefonod és máris mehet az angolozás. Másrésztől ez egy tényleg nagyon jól összerakott tanfolyam

Hogyan épül fel?

Több része is van, egyfelől videóka amelyek egy-egy nyelvtani összegüggést, kifejezéseket,  vagy bármilyen hasznos anyagot magyaráznak el lépésről-lépésre. Az oldal törzsét azonban egy leckéről-leckére haladó folyamatosan nehezülő  online tanfolyam adja. Egy párbeszédes audiót kell meghallgadni, ehhez szó- és kifelyezésanyag társul, amiket elmenthetsz későbbre, hogy szótanulós kártyákkal gyakorolhasd, majd egy rövidebb nyelvtannal zárul a lecke. Ami egy nagyon egyedi és hasznos része  az az, hogy minden szöveget visszamondhatsz te is, amit a rendszer elment és végül összehasonlíthatod az anyanyelvű kielytéssel. Ezáltal tulajdonképpen addig gyakorolhatsz, amíg teljesen helyes nem lesz a kiejtésed.

Mi az ami kiemelkedő?

  • A remekül felépített tanulási rendszer
  • A videós leckék
  • A kiejtésgyakorló hangfelvevő

Mi az ami kevésbé jó?

  • Teljesen kezdőknek nehezebb lehet mivel angol nyelvű a rendszer (érdemes google fordítót használni ilyenkor)

 

Válogass a legjobbra értékel nyelvtanulós oldalak közül!