Oldal kiválasztása

Cambly

Beszélgetés anyanyelvű angol
tanárokkal bármikor időpontfoglalás nélkül 

cambly főoldal

Mi a Cambly?

Egy online angol tanulós oldal, ahol a szinte az összeg angol nyelvterületről származó tanárral besbzélgethetsz.

Hogyan segíti a nyelvtanulásodat?

A Cambly-n magántanárok közül tudod megtalálni a számodra megfelelőt. Akár azonnal időpont foglalás nélkül is találsz magadnak tanárt, hiszen a több 100 angol tanár közül mindig elérhető valaki az oldalon.

Mire van szükséged, hogy belevágj? 

Csupán egy laptopra vagy egy okostelefonra és egy jó internetkapcsolatra van szükséged. Nem számít mikor érsz rá és hol vagy, az oldalon alig várják a tanárok a hívásodat. 

cambly beszélgetés

Hogyan működik? 

Regisztráció után egyből válogathatsz az éppen elérhető tanárok közöl. Különböző szűrők segítségével pedig be tudod állítani a számodra legmegfelelőbbeket.

Neked való? 

Ha nyitott vagy a világra és szeretnél olyan nyelvtanároktól tanulni, akiki anyanyelvi szinten beszélik az angoolt ezáltal neked is azt tanítják, akkor határozottan igen.

 

Miért lehet jobb neked ez a módszer, mint a hagyományos magánoktatás? 

Az online oktatás nagy előnye, hogy rengeteg időt spórolsz vele, nem kell sehova menned, otthonról kényelmesen a kanapédon ülve a kedvenc italodat szürcsölgetve tudsz részt venni a nyelvóráidon.
A másik nagy előnye, hogy nincsenek földrajzi korlátok, akár eredeti anyanyelvű angol tanárokkal tanulhatsz, ráadásul a nyelven kívül egy teljesen új kultúrát is megismerhetsz általuk.
Ha például a kedvenc amerikai színészed angol akcentusához hasonlót akarnál elsajátítani, akkor csupán annyi dolgod van, hogy abból a régióból származó tanárt keresel, ahonnan az adott színész is származik.

Félek megszólalni, ráadásul a tanár nem sem beszél magyarul 

Ha van egy kis alapod, akkor semmi okod az aggodalomra, ezek a tanárok pontosan tudják, hogy te még csak most tanulod a nyelvet, és remek módszereik vannak arra, hogy úgy is megértessék veled az anyagot.

Válogass a legjobbra értékel nyelvtanulós oldalak közül!